Profhilo

Profhilo

Profhilo on täysin uudenlainen ihoa kiinteyttävä hoito, joka on saavuttanut tuloksillaan huikean suosion ja asiakastyytyväisyyden.
Se ei ole täytainehoito, eikä biorevitalisaatiohoito, vaikka sisältääkin ominaisuuksia molemmista. Profhilo sisältää hitaasti vapautuvaa hyaluronihappoa, joka stimuloi ihossa neljää erilaista kollageenia ja elastaania. Profhilo tehokosteuttaa ja vahvistaa ihoa, sekä kiinteyttää veltostuneita kudoksia.

Profhilo injektoidaan hoitoalueelle pinnallisesti ja hoitosarjaan kuuluu kaksi hoitokertaa kuukauden välein. Hoito on asiakkaalle nopea ja helppo. Se ei aiheuta kovaa kipua ja jälkioireet helpottavat nopeasti. Hoidon jälkeen iholle jää pistoskohtiin pienet kohoumat, jotka laskevat alle vuorokaudessa. Profhilo on hyvin siedetty, eikä komplikaaatioita ole juuri raportoitu.
Tulokset ovat pitkäkestoisia ja ilmaantuvat pikkuhiljaa parantuvana ihonlaatuna, sekä napakoitumisena. Suosittelemme ylläpitohoitoa 6kk kuluttua hoitosarjasta. Yleensä tällöin riittää kertahoito.

Hoito voidaan tehdä kaiken ikäisille, mutta eniten siitä hyötyvät +35-vuotiaat, joilla on havaittavissa jo ihon veltostumista. Hoidosta ovat hyötyneet myös nuoremmat jotka kärsivät esimerkiksi kuivasta tai atooppisesta ihosta. Profhiloa voidaan käyttää kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Vartalon iholle löytyy sarjasta oma hoito Profhilo Body, joka sisältää myös kaksi hoitokertaa kuukauden välein, sekä hoitokertojen välissä käytettävät kotihoitotuotteet. Profhilo Body sopii erinomaisesti käsivarsien, kämmenselkien, vatsan tai polvien veltostuneille ihoalueille. Hoito kiinteyttää velttoa ja ryppyyntyvää ihoa.

Hoidossa on pieni mustelma- ja turvotusriski, mutta pääsääntöisesti hoidosta ei ole nähtävissä jälkiä enää seuraavana päivänä. Varsinaista toipumisaikaa hoidosta ei ole.

ohjeita

Täältä löydät ohjeet eri hoitojen osalta. Lue mitä pitää huomioida ennen hoitoon tuloa ja tutustu ennakkoon myös jälkihoito-ohjeisiin.

KLINIKKA GLOW

Klinikka Glow tarjoaa kaikki esteettisen kauneudenhoidon palvelut vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Meiltä voit varata ajan myös lääkäriin.

Varaa aika:

Yhteystiedot

Väinönkatu 38, 40100 Jyväskylä

0400 314 674

Lataa sovelluksemme