Hinnasto

Hinnasto

Klinikka Glow tarjoaa esteettisen kauneudenhoidon palveluita ja lääkärin vastaanoton Jyväskylän keskustassa Väinönkadulla.

Löydät kaikki palvelumme ja  niiden hinnat ajanvarauspalvelustamme.

Konsultaatio

Meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaanamme tulet kuulluksi ja saat turvallisen, sekä toiveita vastaavan hoitokokemuksen. Konsultaation tarkoituksena on käydä läpi toiveesi hoidon suhteen ja tehdä hoitosuunnitelma, jolla pääsemme tavoitteeseen.

Lääkäripalvelut

Klinikka Glown johtavana lääkärinä toimii Harri Selänne LKT, liikuntalääketieteen ja yleislääketieteen erikoislääkäri. Hän on toiminut yksityislääkärinä niin Jyväskylässä, kuin Helsingissä ja kuuluu Suomen Olympiakomitean lääkäritiimiin.

Täyteainehoidot

Täyteaineilla voidaan palauttaa ihoon luonnollista pyöreyttä ja kimmoisuutta tai muotoilla hoidettavaa aluetta, kuten huulia. Suosituimmat käyttökohteet täyteaineelle ovat huulten muotoilun lisäksi nasolabiaali- ja marionettijuonteet, sekä poskien täyttö.

Kauneushoitola Klinikka Glow Jyväskylä - uusimmat, tehokkaimmat ja turvallisimmat esteettisen kauneudenhoidon palvelut.

Lankahoidot

Lankahoidot stimuloivat ihoa uudistumaan ja iho muodostaa alueelle mm. kollageenia ja elastaania, jotka alkavat napakoittaa hoitoaluetta. Ihon laatu ja väri paranevat, lymfakierto vilkastuu ja pikkuhiljaa iho nuorenee.

Profhilo

Profhilo on täysin uudenlainen ihoa kiinteyttävä hoito, joka on saavuttanut tuloksillaan huikean suosion ja asiakastyytyväisyyden.
Profhilo tehokosteuttaa ja vahvistaa ihoa, sekä kiinteyttää veltostuneita kudoksia. Profhilon tulokset ovat pitkäkestoisia.

Botuliinihoidot

Botuliini on lääkeaine, jota käytetään lääketieteessä monen sairauden hoitoon. Kauneudenhoidossa botuliinia käytetään ilmejuonteiden hoitoon. Tustustu hinnastoon ja löydä sieltä kaikki suositut Botuliinihoitomme!

KLINIKKA GLOW

Klinikka Glow tarjoaa kaikki esteettisen kauneudenhoidon palvelut vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Meiltä voit varata ajan myös lääkäriin.

Varaa aika:

Yhteystiedot

Väinönkatu 38, 40100 Jyväskylä

0400 314 674

Lataa sovelluksemme