Konsultaatio

Konsultaatio

Jopa itse hoitoa tärkeämpi osa hoitoprotokollaamme on konsultaatio. Meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaanamme tulet kuulluksi ja saat turvallisen, sekä toiveita vastaavan hoitokokemuksen. Konsultaation tarkoituksena on käydä läpi toiveesi hoidon suhteen ja tehdä hoitosuunnitelma, jolla pääsemme tavoitteeseen. Asiakastyytyväisyyden takaamiseksi on tarpeen käydä läpi, mikä on realistinen lopputulos, johon voimme esteettisen kauneudenhoidon keinoin päästä. Haluamme myös varmistaa, että tavoittelemme kanssasi samaa lopputulosta.

Konsultaatiossa käymme läpi hoidon kulun ja toteutuksen, sekä kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset hoidon suhteen. Kerromme toipumisajasta ja jälkihoidosta, jotta voit ajoittaa hoidon niin, että aikaa toipumiseen on riittävästi. Kartoitamme tarkkaan terveydentilasi, lääkityksen, allergiat ja muut mahdolliset vasta-aiheet hoidolle, sekä konsultoimme tarvittaessa lääkäriä, jotta voimme varmistua hoidon turvallisuudesta.

Konsultaatiossa käymme rehellisesti myös läpi hoidon riskit ja mahdolliset komplikaatiot. Esteettiset hoidot eivät saa koskaan mennä terveyden edelle. Hoitovalikoima on laaja eikä sinun tarvitse tietää etukäteen, mikä hoito on sinulle paras vaihtoehto. Ammattilaisemme kertovat konsultaatiossa mistä hoidoista hyötyisit ja saat rauhassa, sekä painostamatta miettiä päädytkö asiakkaaksemme. Emme koskaan suosittele sinulle hoitoa, josta emme usko sinun hyötyvän. Mikäli odotuksesi ovat epärealistiset, hoitoon liittyy riskejä tai koemme, että olet epävarma hoidon suhteen, kieltäydymme tekemästä hoitoa.

Konsultaatio on aina Klinikka Glowssa maksuton ja voit varata sen ajanvarauksesta. Jos et ole käyttänyt palveluitamme ennen tai olet tulossa ensimmäiseen Botuliinihoitoon, täyteaineen poistoon, plasma-pen hoitoon tai väkäslankahoitoon, suosittelemme erillistä konsultaatiota. Mikäli olet käynyt hoidoissa ennenkin tai tiedät tarvitsemasi hoidon, niin voit varata ajan suoraan haluamaasi palveluun. Käymme kaikki tärkeät asiat läpi myös ennen jokaista hoitokertaa.

KLINIKKA GLOW

Klinikka Glow tarjoaa kaikki esteettisen kauneudenhoidon palvelut vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Meiltä voit varata ajan myös lääkäriin.

Varaa aika:

Yhteystiedot

Väinönkatu 38, 40100 Jyväskylä

0400 314 674

Lataa sovelluksemme