Lääkäri-

palvelut

LÄÄKÄRIPALVELUT

Meiltä voit varata ajan erikoislääkärille. Klinikka Glown johtavana lääkärinä toimii Harri Selänne LKT, liikuntalääketieteen ja yleislääketieteen erikoislääkäri. Hän on toiminut yksityislääkärinä niin Jyväskylässä, kuin Helsingissä ja kuuluu Suomen Olympiakomitean lääkäritiimiin.
Harri Selänne palvelee teitä tuki- ja liikuntaelinvaivoissa, sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa. Erityisosaamiseen kuuluvat myös liikkujan palautuminen, ylikuormitus ja uupumus. Harri Selänne vastaa Klinikka Glowssa myös lääketieteellisistä Botuliinihoidoista ja nivelten PRP-hoidoista.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.harriselanne.fi

Lääketieteelliset botuliinihoidot

Botuliinia käytetään myös lääketieteellisissä tarkoituksissa, esimerkiksi purentafysiologisten ongelmien (bruksismi), migreenin ja liikahikoilun (hyperhidroosi) hoidossa. Botuliinihoito tulee yleensä harkintaan siinä vaiheessa, kun kaikki muut hoitokeinot on kokeiltu ja niistä ei ole saatu riittävää hoitovastetta. Lääketieteellisistä botuliinihoidoista Klinikka Glowssa vastaa lääkärimme Harri Selänne.

Saatat olla oikeutettu KELA korvaukseen, mikäli hoidolle on lääketieteellinen peruste. Varaa aika lääkärin vastaanotolle asian lisäselvitystä varten.

PRP Tules-vammojen hoidossa

Klinikka Glown erikoislääkäri Harri Selänne on käyttänyt PRP-hoitoa hyvällä menestyksellä erilaisten Tule-vammojen hoidossa. Tällaisia ovat esim. tenniskyynärpää, akillesongelmat ja polven nivelrikko. Lääkäri Selänne sopii vastaanotolla yhdessä potilaan kanssa, mikä hoito kulloisessakin ongelmassa sopii parhaiten. Lisätietoja nivelten hoidosta saat varaamalla ajan lääkärin vastaanotolle.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.harriselanne.fi

Harri Selänne, LKT

Lääkäripalvelut

Harri Selänne, LKT, on erikoistunut liikuntalääketieteeseen ja yleislääketieteeseen. Hän on jäsen Suomen Olympiakomitean lääkäritiimissä. Hän on toiminut Suomen judoliiton ja Suomen uimaliiton olympiavalmennettavien urheilijoiden vastuulääkärinä ja on edelleen monen huippu-urheilijan omalääkäri.

Harri Selänne on julkaissut yli 50 vertaisarvioitua tiedeartikkelia ja runsaasti kongressiabstrakteja ja kansanomaisia julkaisuja liikuntalääketieteen alalta. Hänen kiinnostuksensa kohteena tutkijana ja yksityislääkärinä ovat urheiluvammat, niiden ennaltaehkäisy ja hoito, urheilijan ylikunto ja uupuminen.

KLINIKKA GLOW

Klinikka Glow tarjoaa kaikki esteettisen kauneudenhoidon palvelut vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Meiltä voit varata ajan myös lääkäriin.

Varaa aika:

Yhteystiedot

Väinönkatu 38, 40100 Jyväskylä

0400 314 674

Lataa sovelluksemme