PRP-hoidot

PRP-ihonhoidossa

PRP-hoito sopii erinomaisesti ihmiselle, joka ei halua synteettisiä täyteaineita, mutta kaipaa kuitenkin tehokasta hoitomuotoa vaikkapa ikääntymisen merkkeihin. Hoito on täysin luonnollinen ja sen teho perustuu omiin kasvutekijöihisi, tästä syystä allergiset- ja hylkimisreaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia.

Hoidon aluksi sinulta otetaan verinäyte. Hoidon tulokset alkavat näkyä noin kahden viikon kuluttua. Parhaaseen ja pitkäkestoisimpaan tulokseen päästään yleensä sarjahoidoilla, jossa hoito uusitaan noin kuukauden välein muutamia kertoja. Tulokset ovat tällöin pitkäkestoisia ja voivat kestää jopa kaksi vuotta.

PRP-hoito soveltuu koko kasvojen ihon tehokkaaseen hoitoon. Hoito on tehokas erityisesti tummilla silmäalusilla ja saattaa olla täyteainetta parempi vaihtoehto. PRP- hoitoa käytetään paljon myös hiuspohjan ongelmien hoidossa. Sillä voidaan onnistua pysäyttämään hiustenlähtö, elvyttämään hiusten kasvu ja sitä käytetään usein hiustensiirron yhteydessä ja hiustensiirron jälkihoitona. PRP- hoito soveltuu auringon vaurioittamalle iholle ja parantamaan ihon kuntoa ja kiinteyttä. Hoidosta on apua myös juonteiden ja arpien hoidossa.

PRP Tules-vammojen hoidossa

PRP-hoito sopii erinomaisesti nivelvammojen hoitoon. Hoito on täysin luonnollinen ja sen teho perustuu omiin kasvutekijöihisi, tästä syystä allergiset- ja hylkimisreaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia.

Hoidon aluksi sinulta otetaan verinäyte.  Hoidon tulokset alkavat näkyä noin kahden viikon kuluttua. Parhaaseen ja pitkäkestoisimpaan tulokseen päästään yleensä sarjahoidoilla, jossa hoito uusitaan noin kuukauden välein muutamia kertoja. Tulokset ovat tällöin pitkäkestoisia ja voivat kestää jopa kaksi vuotta.

Klinikka Glown erikoislääkäri Harri Selänne on käyttänyt PRP-hoitoa hyvällä menestyksellä erilaisten Tule-vammojen hoidossa. Tällaisia ovat esim. tenniskyynärpää, akillesongelmat ja polven nivelrikko. Lääkäri Selänne sopii vastaanotolla yhdessä potilaan kanssa, mikä hoito kulloisessakin ongelmassa sopii parhaiten. Lisätietoja nivelten hoidosta saat varaamalla ajan lääkärin vastaanotolle.

Käytämme Regenlabin tutkittuja ja turvallisia tuotteita PRP-hoidoissamme.

Lue lisää nivelten hoidosta PRP-hoidoilla harriselanne.fi.

ohjeita

Täältä löydät ohjeet eri hoitojen osalta. Lue mitä pitää huomioida ennen hoitoon tuloa ja tutustu ennakkoon myös jälkihoito-ohjeisiin.

KLINIKKA GLOW

Klinikka Glow tarjoaa kaikki esteettisen kauneudenhoidon palvelut vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Meiltä voit varata ajan myös lääkäriin.

Varaa aika:

Yhteystiedot

Väinönkatu 38, 40100 Jyväskylä

0400 314 674

Lataa sovelluksemme