Lääkäri-

palvelut

LÄÄKÄRIPALVELUT

Meiltä voit varata ajan erikoislääkärille. Klinikka Glown johtavana lääkärinä toimii Harri Selänne LKT, liikuntalääketieteen ja yleislääketieteen erikoislääkäri. Hän on toiminut yksityislääkärinä niin Jyväskylässä, kuin Helsingissä ja kuuluu Suomen Olympiakomitean lääkäritiimiin.
Harri Selänne palvelee teitä tuki- ja liikuntaelinvaivoissa, sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa. Erityisosaamiseen kuuluvat myös liikkujan palautuminen, ylikuormitus ja uupumus.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.harriselanne.fi

Harri Selänne, LKT

Lääkäripalvelut

Harri Selänne, LKT, on erikoistunut liikuntalääketieteeseen ja yleislääketieteeseen. Hän on jäsen Suomen Olympiakomitean lääkäritiimissä. Hän on toiminut Suomen judoliiton ja Suomen uimaliiton olympiavalmennettavien urheilijoiden vastuulääkärinä ja on edelleen monen huippu-urheilijan omalääkäri.

Harri Selänne on julkaissut yli 50 vertaisarvioitua tiedeartikkelia ja runsaasti kongressiabstrakteja ja kansanomaisia julkaisuja liikuntalääketieteen alalta. Hänen kiinnostuksensa kohteena tutkijana ja yksityislääkärinä ovat urheiluvammat, niiden ennaltaehkäisy ja hoito, urheilijan ylikunto ja uupuminen.

KLINIKKA GLOW

Klinikka Glow tarjoaa kaikki esteettisen kauneudenhoidon palvelut vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Meiltä voit varata ajan myös lääkäriin.

Varaa aika:

Yhteystiedot

Väinönkatu 38, 40100 Jyväskylä

0400 314 674

Lataa sovelluksemme